Installatietechniek

Het loodgieters ambacht van vroeger bestaat nog voor een groot deel.  Momenteel loopt ons installatiewerk uiteen van het installeren van verwarmingsinstallaties tot duurzame energie in de vorm van zonnepanelen of zonneboilers. Natuurlijk zijn bepaalde nieuwe aspecten verschenen zoals duurzame energie, CV installaties en bijbehorende verwarmingsinstallaties. Hierbij kunt u denken aan vloerverwarming, massaverwarming en verwarming met behulp van radiatoren. Deze installaties kennen de meeste mensen wel vanuit hun eigen huis of pand. Ook het ambachtelijke werk zoals dakbedekken en waterafvoer zijn voorzien van nieuwe aspecten, bijvoorbeeld toepassingen met opvang reservoirs of waterafvoer binnen een pand.

Uw installatie

Als Nefit dealer kunnen we u een systeem op maat aanbieden. Op de foto kunt u de verschillende onderdelen van een mogelijke installatie aantreffen. Bent u ge├»nteresseerd? Neem contact met ons op voor een maatwerk oplossing.

Duurzaam

Uw duurzame installatie thuis? Hierbij kunt u denken aan zonnepanelen of een zonneboiler.

Installatiebedrijf Hol levert en installeert duurzame installaties van begin tot eind. Duurzame installaties hebben nog steeds de toekomst waar "energie neutraal" en dergelijke termen vaak genoemd worden in zowel het bedrijfsleven als de politiek. Uw huis ook energie neutraal? Vraag naar de mogelijkheden.

Verwarming

Wat zijn we tegenwoordig nog zonder een verwarmingsinstallatie?  Uw complete CV installatie met keuze uit verschillende installaties wordt volledig verzorgd door Installatiebedrijf Hol. U kunt kiezen voor massaverwarming of vloerverwarming en u krijgt hierbij een advies op maat. Uiteraard is het van groot belang dat de CV installatie voldoende capaciteit levert voor uw benodigdheden. Met behulp van zonnecollectoren en een opslagtank kunt u enorm veel besparen op uw energierekening door zelfvoorzienend te zijn in warm water.

Sanitair

Uw sanitair is goed uitbesteed bij ons, van een nieuwe kraan tot een compleet verzorgde badkamer. Bij ons kunt u terecht met iedere vraag. Met leveranciers van alle merken kunnen we u een maatwerk oplossing aanbieden.

 

Vraag een offerte aan per mail of bel eenvoudig met ons met behulp van de knop "Afspraak maken".